+380 93 54-34-907
+380 97 794-18-02

Положення про конфіденційність

для відвідувачів сайту nikamebel.info

Дане положення дозволить Вам ознайомитися з порядком обробки персональних даних, що здійснюється ТОВ «NIKA Меблі» задля забезпечення належного функціонування та вдосконалення сайту nikamebel.info (надалі сайт). Це положення про конфіденційність розроблене на виконання вимог ЗУ «Про захист персональних даних».

Ми запевнюємо Вас, що обробка інформації буде здійснюватись виключно з метою, вказаною у цьому Положенні. Ви також можете бути впевнені, що ми будемо докладати всіх можливих зусиль, щоб уникнути випадкового, незаконного або несанкціонованого знищення, втрати, зміни, доступу, розголошення або використання Ваших персональних даних.

Відвідування даного сайту означає, що Ви надаєте безумовну згоду на збір та оброку персональних даних, що буде здійснюватись у порядку встановленому цим Положенням та у відповідності до чинного законодавства. Якщо Ви не погоджуєтесь з Положенням конфіденційності, Ви маєте право покинути сайт.

1. Хто оброблятиме Ваші персональні дані?

Володільцем та розпорядником персональних даних є ТОВ «NIKA Меблі», розташування вул. Любецька 33, Чернігів, Україна контактний телефон +380 44 228-73-18.

2. З якою метою оброблятимуться персональні дані?

Метою обробки персональних даних є забезпечення якісного функціонування та вдосконалення роботи сайту. Ми збираємо лише ту інформацію, яку ми вважаємо необхідною для досягнення цієї мети.

3. У який спосіб ми будемо отримувати Ваші персональні дані та в чому полягає їх обробка?

Ми отримуємо Ваші персональні дані за допомогою веб-технологій. Обробка охоплює такі дії: збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, поновлення, використання, знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

4. Які персональні дані будуть оброблятись?

Ми збираємо інформацію двох видів: особистого та неособистого характеру.

4.1. Інформація особистого характеру.

Інформація особистого порядку – це інформація, за допомогою якої можна ідентифікувати особу, зокрема це: прізвище, ім’я та по батькові; адреса електронної пошти; номер мобільного телефону. Надання такої інформації здійснюється шляхом добровільного заповнення анкети при реєстрації на сайті, з обов’язковим вибором відмітки  у графі «Я прочитав розділ Положення про конфіденційність та погоджуюся з правилами».

4.2. Інформація неособистого характеру.

Інформація неособистого порядку — це інформація, що не визначає Вас як особу. Наприклад,  це інформація про тип Вашого браузера, ІР-адреса, URL попереднього сайту, який Ви відвідали, тощо. ТОВ «NIKA Меблі» автоматично збирає деяку неособисту інформацію під час Вашого відвідування сайту. Така інформація може збиратись за допомогою таких веб-технологій:

  • Cookie-файли (файли-реп’яхи): Сайт може використовувати технологію cookie для зручності Вашого перебування на сайті та збору даних статистичної звітності веб-сайту. Технологія cookie не запам’ятовує Вашу особисту адресу електронної пошти чи будь-яку особисту інформацію про Вас. За допомогою файлів-реп’яхів ми можемо збирати інформацію про ваше користування нашим сайтом, вашу IP-адресу, тип браузера та операційної системи. Для перегляду сайту без файлів-реп’яхів, Ви можете налаштувати Ваш браузер та обрати функцію «вимкнути всі cookies» або «повідомляти, якщо cookies ввімкнено».
  • ІР-адреса: сайт може збирати ІР-адреси для системного адміністрування, діагностики проблем із сервером та складання зведеної інформації (зокрема, про кількість відвідувачів сайту). Якщо Ви відвідуєте певну веб-сторінку на нашому сайті, наші сервери реєструють Вашу ІР-адресу. ІР-адреса – це номер, автоматично присвоєний Вашому комп’ютеру, коли Ви починаєте користуватися Інтернетом.

Для збору неособистої інформації можуть використовуватись інші веб-технології.

5. Як довго ми утримуємо персональні дані?

Ми зберігаємо персональні дані так довго, як це необхідно для досягнення мети, задля якої ми збираємо ці дані за винятком, якщо іншого вимагає законодавство.

6. Посилання на інші сайти.

Сайт може містити посилання на інші сайти, створені третіми сторонами, політика щодо захисту персональних даних та інформації яких відрізняється від нашої. Ми не несемо відповідальності та не маємо фінансових зобов'язань за інформацію або політику щодо захисту конфіденційності, яка застосовується такими третіми сторонами. Ми рекомендуємо вам прочитати положення про конфіденційність всіх сайтів третіх сторін, перш ніж використовувати такі сайти або надавати свої персональні дані чи будь-яку іншу інформацію на такі сайти або через них.

7. Кому можуть бути передані персональні дані? З якою метою? На яких підставах?

Ми не передаватимемо Ваші персональні дані без Вашої згоди третім особам, окрім наступних випадків:

7.1. Залучення інших автоматизованих сервісів, або інших компаній та інших осіб (агентів) до надання сайту таких послуг, як: розсилання електронних повідомлень, надання маркетингової допомоги, керування веб-сайтами, аналіз даних. Такі агенти матимуть доступ до особистої та неособистої інформації лише у межах, необхідних для надання ними послуг для нашого сайту, та не можуть використовувати її в інших цілях.

7.2. Співпраця з іншими компаніями (партнерами) з метою удосконалення роботи сайту, надання послуг з розробки або доробки окремих частин веб-сайту. Партнер зможе використовувати інформацію лише у межах, необхідних для надання відповідних послуг.

7.3. Розголошення особистої інформації у законодавчому порядку та задля захисту інтересів сайту та інших осіб:  сайт зберігає за собою право розголошувати Вашу особисту інформацію третім особам, якщо ми вважатимемо, що це необхідно для: виконання вимог законодавства чи судового процесу, розпочатого проти нас; захисту наших законних прав чи майна, сайту чи наших користувачів; розслідування, запобігання чи вжиття заходів щодо незаконної діяльності, підозрюваного шахрайства, ситуацій, що включають потенційні загрози фізичній безпеці іншої особи, або порушень умов користування сайтом, інших випадках, передбачених законодавством.

8. Ваші права.

Ваші права згідно з чинним законодавством передбачають доступ до персональних даних, які ми опрацьовуємо щодо вас, право виправити, стерти або заблокувати такі персональні дані, а також право у будь-який час заборонити певні дії стосовно опрацювання цих даних. Для реалізації таких прав вам слід направити письмовий запит, використовуючи наші контактні дані, вказані на сайті. Якщо Ви вважаєте, що Ваші права у сфері захисту персональних даних порушені, невідкладно повідомте нас про це.

9. Зміни до цього Положення.

ТОВ «NIKA Меблі» може у будь-який час вносити зміни до даної Політики конфіденційності. Якщо Ви продовжуватиме користуватися сайтом після внесення цих змін, це означатиме прийняття Вами таких змін, та погодження нових або змінених умов даної Політики конфіденційності.

10. Застереження щодо віку.

Ми не здійснюємо обробку персональних даних неповнолітніх осіб. Якщо нам стане відомо, що особа, якій ще не виповнилося 18 років, надала нам свою особисту інформацію без згоди на те її батьків, ми вживатимемо заходів, щоб видалити таку інформацію.